Tel: 040 492 000
Tel: 040 493 000
@: info@cistilni-bistra.si

Bistra, čistilni servis Maribor – Čiščenje poslovnih prostorov in gostinskih lokalov

Prijazen, zanesljiv in ugoden čistilni servis iz Maribora. Preverite našo kakovost!

Glede na dolgoletne izkušnje in prakso smo pri rednem vsakodnevnem čiščenju ubrali drugačno pot kot večina drugih čistilnih servisov. Večina čistilnih servisov ima normativ dnevnega, tedenskega, mesečnega in polletnega čiščenja, kar je z našega vidika popolnoma zgrešeno. Naša praksa je čiščenje po potrebi, kar z drugimi besedami pomeni, da očistimo takrat ko je stvar potrebno očistiti pa če tudi je to vsak dan. Npr; če se v lučeh nabere mrčes, ga odstranimo dnevno, če je to potrebno in ne tedensko ali mesečno. S tem se zagotovi večja kvaliteta in prepreči obraba samih materialov.

Zamislite si, kako bi bilo, če bi se striktno držali normativov dnevnega čiščenja. Zavedati se moramo, da se določenega čiščenja ne moremo terminsko držati, temveč se je treba nečistoči prilagajati. Tukaj se mi razlikujemo od drugih servisov, saj smo edini, ki se prilagajamo in ne strmimo točno tistemu, kar je zapisano v pogodbi .

Največji problem so steklene površine, katere so po navadi zajete 1-2x mesečno. Pa pomislite na dneve, ko je več dežja, več cvetnega prahu ali morda obiska malčkov, ki s svojimi rokicami rišejo na steklo. Kako neprijetno bi bilo za naročnika, če bi moral ves mesec gledat zamazane steklene površine?! Zato sledimo trendu, da je treba očistiti umazano, takrat ko nastane pa čeprav smo taisto postorili že včeraj.

Kontaktirajte nas za ugodno ponudbo ter kakovostne storitve čiščenja

Čiščenje